Een boek vol herinneringen

Afgelopen week ging onze trip naar Marrakech wegens privé omstandigheden helaas niet door. In Nederland was het koud, nat en somber deze dagen. Gelukkig hadden wij hierdoor wel tijd voor iets leuks; we mochten namelijk een fotoboek van albelli maken!

We kunnen daar beide enorm van genieten, foto’s uitzoeken en terugdenken aan een fijne herinnering.  We kozen ervoor om een groot vakantie boek te maken van de vakanties van afgelopen zomer; Kefalos, Palermo en Parijs.

Met albelli kan je gemakkelijk zelf een fotoboek samenstellen, het enige wat je zelf moet doen is de foto’s maken en uitzoeken.

Waar kan je uit kiezen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden. Het begint met het kiezen van het soort boek;
– het formaat (S, M, L of XL)
– de oriëntatie (liggend, staand of vierkant)
– de kaft (linnen kaft, fotokaft of leren kaft)
– speciale afwerkingen zoals platliggend premium* pagina’s en/of hoogglans** pagina’s.

*Fotoboeken met de optie platliggend premium worden zo gedrukt dat de linker- en rechterpagina naadloos in elkaar overlopen. Het speciale papier is dikker dan het standaard fotoboekpapier. Platliggend premium is perfect voor landschappen of voor een mooie skyline
**Voor een extra luxe uitstraling kies je voor de optie hoogglans. Het geeft je foto’s meer contrast, scherpte en kleurdiepte waardoor je fotoboek een professionele uitstraling krijgt

Of kies voor een themaboek . Met de prachtige vooraf ontworpen themaboeken ben je lekker snel klaar. Je hoeft alleen maar je eigen foto’s toe te voegen! 

Je kunt kiezen uit de thema’s: populair, feest, jaarboek, huwelijk, baby, reizen, kinderen, bloemrijk, vintage, robuust en modern.

Het fotoboek maken

Het online programma van albelli zorgt ervoor dat je gemakkelijk de foto’s kan selecteren (zelfs mappen als je de smaak te pakken hebt). Wanneer je kiest voor Smart Assistant vult het programma zelf het boek in op bijvoorbeeld chronologische volgorde. De hoeveelheid foto’s en lay-out van de pagina’s worden op deze manier ook optimaal benut.

Wil je liever alle vrijheid en jouw creatieve kant kietelen, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan.

Zodra de opmaak en de foto’s staan zoals je wilt kan je jouw fotoboek aanvullen met speciale herinneringen, korte verhaaltjes, belangrijke data én leuke clipart.

Elke zomer heeft een verhaal. Vertel jouw verhaal door je favoriete momenten te verzamelen in een fotoboek van albelli. Zo kun je jouw zomer delen met vrienden en familie, en wegdromen naar die zonnige dagen als de winter weer in aantocht is.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Al jaren maak ik jaarboeken met albelli. Daarom vinden wij het super leuk dat we jullie in samenwerking met albelli 25% korting mogen geven op je aankoop!

Actievoorwaarden

De promotiecode is geldig t/m 31 december 2019. De promotiecode SUSAN25 geeft je 25% korting op alle fotoboeken. Je kunt er zoveel bestellen als je wilt met de korting. De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste en betaalde bestellingen en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Op de verzendkosten wordt geen korting verleend. Om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode bij het afrekenen in.

Nog geen inspiratie? Wij bedachten nog een aantal leuke fotoboek ideeën

 • Kerstcadeautje voor partner
 • Kerstcadeautje voor grootouders
 • Jaarboek
 • Mijn 1e jaar boek (baby foto’s )
 • Kleinkind (voor opa / oma)
 • Trouwfoto’s
 • Herinneringen en een aanzoek op het eind
 • Mijlpalen

Wij zijn benieuwd: van welke herinneringen ga jij een fotoboek maken?

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marjan schreef:

  Ziet er weer prima uit !!👍👍

  Like

 2. Lotte schreef:

  Ga ik doen!

  Like

Wat vond je ervan? Laat het ons weten!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s